Close

Diensten

Conflictcoaching

Op plaatsen waar mensen samenwerken ontstaan conflicten. Verschillen van mening worden vaak weggemoffeld of vermeden, waardoor er een hoop onder de waterlijn gaat spelen. Dit leidt tot conflicten en kan uiteindelijk vergaande gevolgen hebben voor de samenwerking. Sas Sankofa heeft een manier om je te leren uitspreken en te laten zeggen wat er gezegd moet worden. Het doel is altijd er samen beter van worden.

Meer informatie

Deep Democracy Trainingen & Masterclasses

Wil je Deep Democracy binnen jouw organisatie zelf kunnen toepassen? Dat kan! Want het krachtige aan Deep Democracy is dat het een praktische methode is om de wijsheid van de groep maximaal te benutten. Het is een nieuwe kijk op besluitvorming en groepsdynamiek die je helpt om inclusieve besluitvorming te bereiken. Zo benut je optimaal de diversiteit aan perspectieven. Door afwijkende meningen daadwerkelijk te horen, ontstaat co-creatie en kun jij de verbinder zijn die je graag wilt zijn.

Meer informatie

Facilitaties & Begeleiding

Herken je dit? Een overvolle agenda en dan met het (management) team een heidedag om de balans op te maken en focus aan te brengen. Na afloop gaat ieder snel weer over tot de orde van de dag. Wat is er nu daadwerkelijk veranderd? Waarschijnlijk niets. Het juiste gesprek is namelijk niet gevoerd.

Ik kan je helpen deze dagen effectiever en leuker te maken. Door bijvoorbeeld bewuster de agenda van die dag vorm te geven en de thema’s die spelen praktisch uit te werken. Vooral begeleiding op de dag zelf en de nazorg kunnen de impact van deze kostbare tijd enorm vergroten. Tijdens de dag help ik de groep het juiste gesprek te laten voeren. Waar gaat het nu echt over? Kortom, echt verbinden én fun!

Team en organisatie in ontwikkeling

Samenwerken is lastig én leuk. Het is complex én eenvoudig en het is nog veel meer. In groepsdynamische processen gaat het over de onderlinge relaties en verbindingen die er zijn. En over hoe je dat met elkaar onderzoekt. Hoe ga je met elkaar om? Hoe communiceer je met elkaar? Hoe waardeer je elkaars verschillen? En hoe zet je dit alles in om met elkaar naar een optimale samenwerking en teamsfeer te streven? Dat is waar Sas Sankofa in begeleidt: samen naar het optimale team!

Meer informatie

[widget id=”layers-widget-reflex_call-1″]