Close

Incompany training Deep Democracy

De level 1, 2 en 3 trainingen van Deep Democracy kun je volgen op basis van open inschrijving. Maar natuurlijk kun je deze trainingen ook in-company met je collega’s volgen.  Wanneer je als groep een training binnen je organisatie volgt, leer je met elkaar de methoden en technieken toe te passen en kunnen we voorbeelden gebruiken die direct uit jullie eigen praktijk komen. Of het nu om conflicten, tegenstellingen, vragen of irritaties gaat waar jullie in de praktijk tegenaan lopen, maakt niet uit. Jullie leren hoe je hiermee om kunt gaan op basis van de Deep Democracy methode. Als iedereen zich deze methode eigen maakt, kan Deep Democracy op een krachtige manier bijdragen aan veranderprocessen, betere zelforganisatie, gezamenlijke leiderschapsontwikkeling en een werkcultuur met veel meer inclusiviteit.

Natuurlijk is het belangrijk dat jullie na een training met het geleerde aan de slag gaan. Wanneer jullie als groep ook een volgend level willen doen, zullen we eerst een dag plannen waarbij ik intern kom bekijken hoe jullie ervoor staan en wat de slagen zijn die nog gemaakt moeten worden. Zo is er een extra trigger om aan de slag te gaan met wat jullie hebben geleerd en om het geleerde in jullie eigen werksituatie in te bedden.

Aan een training kunnen minimaal 6 en maximaal 18 deelnemers meedoen. De kosten voor een 2-daagse training bedragen € 8.500 (exclusief locatie- en cateringkosten), ongeacht welk level ik geef. Omdat ik CRKBO-gecertificeerd ben, is deze training vrij van btw. Iedere training bestaat uit twee dagen. Alle deelnemers ontvangen na de training een officieel certificaat van Lewis Deep Democracy en toegang tot de internationale website met veel informatie over Deep Democracy en de mogelijkheid om overal ter wereld Level 2 te gaan volgen.

 

NEEM CONTACT MET ME OP