Close

Mijn boek

Wat er niet gezegd wordt

Deep Democracy en leiderschap in de praktijk

Nu verkrijgbaar bij alle online bookshops of bij Heartmedia.

 

In een tijd waarin de grote veranderingen niet uit één richting komen, maar van alle kanten tegelijk, werkt het niet om je te beperken tot één manier van denken. Dat geldt voor iedereen die krachtige oplossingen zoekt, en voor leiders zo mogelijk nog sterker. Een veelzijdige blik is geen plus meer, maar een must.

In ‘Wat er niet gezegd wordt’ bekijkt Sacha Beets organisatievraagstukken vanuit allerlei zienswijzen, waaronder Deep Democracy, de systemische benadering en de corporate antropologie. Ze voert de lezer op een toegankelijke manier door een breed scala aan filosofieën én persoonlijke ervaringen, die ze steeds naar de praktijk vertaalt. Via herkenbare casussen laat ze zien hoe je al die ideeën en ervaringen kunt gebruiken in je werk en je persoonlijke leven, en hoe ze elkaar aanvullen.

Wat er niet gezegd wordt is een even rijk als makkelijk leesbaar boek, meeslepend en inzichtelijk, juist door de combinatie van een sterk persoonlijke touch met een heldere zakelijke inslag, en door de praktische vertaling naar lessen en casussen.

Boek kopen

 

‘Helder en tegelijk openhartig’

Sacha Beets schreef met ‘Wat er niet gezegd wordt’ een persoonlijk en openhartig boek waarin ze organisatievraagstukken vanuit verschillende zienswijzen en met praktische voorbeelden bekijkt. Haar drive is om werk leuker en beter te maken voor mensen en daarbij gelooft ze in ‘en-en’: verschillende filosofieën en methoden kunnen naast elkaar bestaan en elkaar juist goed aanvullen. Lees de hele recensie van Managementboek >>

Lees de reviews