Close

Download mijn gratis e-book

 

In een tijd waarin de grote veranderingen niet uit één richting komen, maar van alle kanten tegelijk, werkt het niet om je te beperken tot één manier van denken. Dat geldt voor iedereen die krachtige oplossingen zoekt, en voor leiders zo mogelijk nog sterker. Een veelzijdige blik is geen plus meer, maar een must.

In mijn boek Wat er niet gezegd wordt bekijk ik organisatievraagstukken vanuit allerlei zienswijzen, waaronder Deep Democracy, de systemische benadering en de corporate antropologie. Om je kennis te laten maken met wat mij bezighoudt in mijn werk, deel ik graag dit e-book over 'Wat er niet gezegd wordt' met je met daarin gratis drie hoofdstukken uit het originele boek. 

Natuurlijk blijf ik je graag inspireren. Daarom ontvang je af en toe ook wat ingevingen in je mailbox over leiderschap, trends in organisatieverandering, Deep Democracy en trainingen.