Close

Online Serious Escape Game: Juwelenroof

Wil je het online samenwerken een boost geven door wat speelsheid en fun in te brengen? Gewoon weer eens ouderwets lol maken met collega’s? Het is echt leuk en leerzaam om je team eens op een andere manier in beweging te brengen. Ook op een speelse manier kun je mooie inzichten verkrijgen, waarop je met elkaar kunt reflecteren. Juist die verbondenheid, interactie én die funfactor is waar we momenteel behoefte aan hebben, als broodnodige afwisseling voor onze gewone online meetings.

Dus doe het eens anders. Kom in beweging met je team en speel een serious business game. Online!

Online business game ‘Juwelenroof’

Gaat het jullie lukken om met de juwelen het museum te verlaten vóórdat de politie ter plekke is? Dat lukt jullie alleen door efficiënt informatie uit te wisselen over zaken als de beveiliging van het museum, het benodigde gereedschap en de te stelen juwelen. Binnen de daarvoor beschikbaar gestelde tijd!

Samenwerken en communicatie staan centraal in deze spannende én leuke business game. Thema’s die aan de orde komen zijn (crisis)besluitvorming, (crisis)management, leidinggeven, samenwerken en communicatie.

 

Voor wie is dit spel geschikt?

 • Voor jouw team, als jullie effectiever willen leren vergaderen, communiceren en samenwerken.
 • Voor jouw team (of individuele functionarissen) die beter willen leren communiceren in verschillende situaties. Bijv. een acute noodsituatie waarin heel snel gehandeld moet worden, maar ook corona bijvoorbeeld is een crisissituatie die veel creativiteit en aanpassingsvermogen vraagt van iedereen.
 • Voor leidinggevenden die willen oefenen in het effectief en efficiënt aansturen van een (crisis)overleg.

Het resultaat is dat de deelnemers concreet leren

 • Kort en bondig informatie uit te wisselen
 • Effectief te communiceren
 • Hoofd –van  bijzaken te scheiden
 • Snel en effectief beslissingen te nemen
 • Leiding te geven aan een crisisteamoverleg
 • Efficiënt en effectief te overleggen
 • Samen te werken
 • Te overleggen op basis van de zgn. BOB structuur (Beeldvorming – Oordeelsvorming – Besluitvorming)

Het mooie van deze businessgame is dat jullie 1 à 1,5 uur een prachtig en spannend spel spelen, waarbij duidelijk wordt wat de sterke en zwakke punten zijn van jouw team of van de individuele deelnemers en hoe teams samenwerken. Sacha Beets begeleidt jullie team tijdens en na afloop van de game. Zij stelt na afloop een aantal krachtige reflectievragen. Aan de hand van de antwoorden, verzamelt zij samen met de deelnemers de leermomenten en legt zij de link naar de dagelijkse praktijk.

Duur: 1 à 1,5 uur
Aantal deelnemers: idealiter 5 à 8 personen (bij grotere groepen splitsen we op en reflecteren we na afloop met alle groepen bij elkaar)
Kosten: speciaal tarief als je tijdens de lockdown boekt, vóór 2 maart 2021: € 590 exlusief btw (normale prijs: € 750 exclusief btw)

Doen!

Lijkt het je leuk om deze online game te gaan spelen? Laat het mij weten! Ik vertel je er graag meer over en als je enthousiast bent plannen we een bijeenkomst waarop jullie gaan spelen en ik de game begeleid. Je kunt mij mailen via info@sassankofa.nl.