Close

LE!DERSCHAPSBOEST

Verfrissen – Verwarren – Versterken

 

in samenwerking met 

 

Algemeen

Wil je jouw impact vergroten en verandering realiseren bij jezelf, jouw afdeling of in jouw organisatie? Ben je op zoek naar zingeving in je eigen leiderschapsrol? We leven in een steeds veranderende wereld. En de veranderingen die op ons afkomen worden steeds complexer. Er is geen enkele organisatie die de uitdagingen in deze tijd alleen aan kan gaan. Er ontstaan dan ook allerlei samenwerkingsinitiatieven om problemen op te lossen en om te bouwen aan een samenleving waar duurzaamheid en welbevinden belangrijk zijn. Deze huidige dynamiek en uitdagingen hebben grote invloed op de dagelijkse bedrijfsvoering en het functioneren van medewerkers, teams en organisaties. Hoe kun je als mens en als leider in deze tijden van stijgende complexiteit richting geven en bouwen aan een toekomstbestendige omgeving? Hoe ga je om met de challenges die in golven op je af komen? Hoe blijf je als leider zelf overeind?

Ben je bereid om als leider kritisch in de spiegel te kijken? Ga dan met ons mee op reis! We dagen je uit om jouw leiderschap onder de loep te nemen. Om met en van elkaar te leren. Om je te verfrissen, verwarren en versterken. Zodat je met nieuwe inzichten en vol trots jouw leiderschap verder kunt ontwikkelen.

Resultaat

 • Een energie boost zodat je weer in je eigen kracht staat
 • Nieuwe inzichten op het vlak van leiderschap
 • Stilstaan bij hoe je dingen doet en accepteren dat je het zo doet, waardoor meer ruimte ontstaat voor alternatief gedrag
 • Inzicht in je eigen aandeel in dynamiek (groepsdynamiek/systeemdynamiek) en hoe je op je
  plek kunt gaan staan
 • Meer inzicht in jezelf en wat je te doen hebt als leider en als mens
 • Verbinding en uitwisseling met de andere reisgenoten
 • Helderheid over jouw purpose
 • Meer authenticiteit als leider en als mens
 • Een reflectie op jezelf waarbij de natuur een belangrijk onderdeel zal innemen

 

Voor wie?

Leiders die meegaan met de leiderschapsreis zijn gedreven en ambitieuze leiders en staan aan het hoofd van een afdeling, divisie of organisatie.  Ze  hebben ruime ervaring als leider in een verandering of transformatie.

Een uitgebreid intakegesprek maakt onderdeel uit van je aanmelding.