Close

Persoonlijke ontwikkeling

Je kunt tegenwoordig veel worden, maar je kunt maar één iemand zijn. Voor veel mensen is het echter lang niet zo helder wie ze ten diepste zijn en wat ze als hun bestemming zien in dit leven. Hoe kun je richting geven aan je leven, zowel persoonlijk als zakelijk, als je voor jezelf geen duidelijk beeld hebt van wie je bent, wat je kunt, wat voor jou belangrijk is en wat je werkelijk wilt? Sas Sankofa kan je daarbij helpen.

Individuen, medewerkers, leiders die persoonlijke coaching bij Sas Sankofa willen, hebben vaak vragen als;

• Tijdens of na een organisatieverandering staat de wereld voor sommige mensen op zijn kop. De motivatie zakt, je voelt je niet gezien of gehoord en het is lastig de productiviteit net zo hoog te houden als daarvoor. Er ontstaan twijfels over de organisatie en over jouw eigen functioneren. Coaching helpt om je energie en zelfvertrouwen terug te vinden.
• Ik ben al te lang bezig een belangrijke keuze voor mij uit te schuiven en wil er vanaf
• Ik ben succesvol van buiten maar voel mij leeg van binnen, hoe verenig ik dat meer?
• Vaak voel ik mij rusteloos, ik mis echte focus, wat kan ik hieraan doen?
• Ik merk dat ik niet de keuzes maak, die ik graag zou willen maken, hoe doe ik dat anders?
• Als ik eerlijk ben, geniet ik veel te weinig in mijn leven, dat wil ik graag onderzoeken
• Ik werk in een veranderende omgeving en merk dat dit invloed heeft op mij en/of mijn omgeving? Ik wilt graag dat het anders gaat, maar kom er niet aan toe om dat op te pakken of hebt daar de juiste tools niet voor in handen.

DeepDemocracy biedt ook een visie op participatief leiderschap: De filosofie staat een inclusieve cultuur voor waarbij de stem van ieder individu telt. DeepDemocracy ziet sterk leiderschap in combinatie met het organiseren van inspraak van medewerkers als antwoord op complexe leiderschapsvraagstukken in een snel veranderende wereld waarin je als organisatie wendbaar moet blijven. DeepDemocracy is er op gericht zo veel mogelijk wijsheid en potentie van elk individu in te zetten om de eenvoudige reden dat je als leider in je eentje nooit alle wijsheid in pacht kunt hebben, dat je blik als individu beperkt is en dat professionals steeds beter worden in hun werk. Met DeepDemocracy maak je optimaal gebruik van de gecombineerde kennis van de groep.

Daarnaast leert DeepDemocracy ook je uit te spreken en echt te zeggen wat er te zeggen is. Als leider in een groep én als leider van jezelf. Persoonlijk leiderschap is én goed voor jezelf zorgen én tegelijkertijd goed naar je omgeving luisteren en samen voor het optimale gaan. DeepDemocracy helpt daarbij.

[widget id=”layers-widget-reflex_call-1″]